Torsdag

Igår åkte vi hit till Malmjärn från Roslagen. Det tog en och en halvtimme. Och jag bara älskar EMD. Vi lyssnade på EMD i bilen när vi åkte till Malmjärn. Sen när vi kom, nästan direkt åkte vi båt. Det va en liten båt som jag kan åka själv. Jag har ett gosedjur som jag fick när jag döptes. Han heter Manne. Han lever i min fantasi. Ni kommer få se honom på bild och då ligger min låtsassyster Julias mobil ligger i hans famn. Den bilden är jättegullig. Ni kommer få se Julia på bild också. Hon är också gullig.


Jag på Värmdö


Jag på Värmdö

Jag i Roslagen


Jag ror båt i Malmjärn


Det här är MANNE med Julias mobil


Här är Julia, som är min låtsassyster. Hon är söt!

Välkommen till min nya blogg!


Hej! Jag heter Engla och bor i Stockholm. Jag har en storasyster som heter Hedvig och två låtsassystrar som heter Julia och Alice. Sen har jag också en låtsasmamma som heter Lina. Och jag har en riktig pappa som heter Mats. Min mamma och pappa har skiljts sig. På mammas sida har jag en riktig mamma som heter Gigi och sen har jag en låtsaspappa som heter Håkan. Jag har två låtsassyskon som heter Lara och Lukas. Jag är ny här på blogg.se.

I förrgår kom jag hem från Ungern. Vi hade jättekul och det var två som blev sjuka på flygplanet när vi skulle flyga hem. Så vi blev två timmar försenade. Vi kom hem kl 6 ungefär och då åkte vi nästan direkt till Värmdö. Julia, Lina, Hedvig. pappa och Alice är här på Värmdö också. Snart ska vi äta middag, vi väntar på Alice och Hedvig. Nu sitter jag i soffan med Julia och tittar på TV.

Idag har jag åkt båt och det var jättekul. Alice och Hedvig satt där vid kanten på båten.

Lara är 5, Jag är 6, Lukas är 9, Hedvig är 11, Alice är 14, Julia är 16, mamma är 33, pappa är 37, Lina är 40 & Håkan är 43. Det är hela min familj.

RSS 2.0